Love Loop

4

“Jeg er ikke til at fange på FB, går under jorden et par dage….”

Sydhavn Teater, 28-31 oktober samt 9-11 november

Mille er sygeligt forelsket i Franz-Bent. Han er både klog, ombejlet, og har tusindvis af venner.

Han er betænksom, spørger ind til hvordan hun har, og minder hende om gamle bekendte, hun burde tage kontakt til. Men en dag begynder han at sende hende billeder af sko, hun har kigget på, på nettet og tilbud om slankekurer og lykkepiller.loveloop

Franz-Bent, FB, bliver temmelig invaderende, men også meget svær at give slip på.

I en lille bunker i Sydhavnen er 15 mennesker klemt inde til forestillingen “Love Loop”. Forestillingen er skrevet og opført af Mille Maria Dalsgaard som, blot udstyret med en enkelt loop station og en lille smule lækker belysning, spiller og synger sig igennem en moderne kærlighedshistorie.

En historie som mest af alt afspejler, hvor afhængig vi er af den opmærksomhed, vi får fra de sociale medier. Det kan udvikle sig til en ond cirkel af tom bekræftelse, som kan være svær at komme ud af. Et helvedes Love Loop.

Hvis FB var din kæreste, ville han være en manipulerende stodder, der gik langt ind i din privatsfære og ved meget mere om dig, end du vil have.

Mille Maria Dalsgaard stormer igennem med høj energi og gakkethed. Den lille bunker udvidder sig  til et stort fortælle-rum. Det er en meget anderledes intimscene, som Sydhavn Teater har fået fingrene i. Love Loop er en tankevækkende og humoristisk forestilling. Den understreger hvad vi allerede ved om FB, men sætter det i et nyt perspektiv. Hvis FB var din kæreste ville dine venner nok råde dig til at slå op. Så Hvorfor skal det være et så radikalt statement, hvis man forlader Facebook?

Love Loop får 4 fyldte kanyler fra Kulturshot. Læs mere om forestillingen Love Loop her.

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere