M.I.S. – Natten lang

4

Mandige mænd i sandaler (M.I.S.)

Dansekapellet, Don Gnu, 3. – 8. marts

DonGnu_misnattenlang_FotoChristofferBrekneDon og Gnu byder os velkommen i Dansehallernes foyer ved at sende en planke op og ned gennem køen. Publikum banker lidt på den. Jeps, den er helt ægte.
Foran scenedøren møder Don os. Han slår sig majestætisk og rytmisk på brystet, og med et skævt smil opfordrer han publikum til at gøre det samme. Med grin og stolthed breder rytmen sig blandt publikum. Yes, nu skal vi se dans!

Don Gnu’s univers er et kitschet et af slagsen, med sokker i sandalerne,  nedringede skjorter og vind i håret. Don og Gnu(Kristoffer Louis Andrup Pedersen og Jannik Elkær) får selskab af den eksotiske El Chino (Simon Beyer-Pedersen) på scenen. De tre mænd stiller den moderne mand med fuld skrue til frit skue. De er de selvbevidste og selvoptagede mænd, de sensuelle og metroseksuelle mænd. Dem som kæmper med lige del rå maskulinitet og forfængelighed.

Don Gnu har skabt endnu en skæv og morsom forestilling, hvor det ikke er trin og strækte tæer som er i fokus, men derimod humor og historie. De tre mænd kæmper om spotlightet og spilles ud mod hinanden. Som når det gælder om i fællesskab at bære rundt på planker, eller at se hvem som laver den højste manddomslyd, når der spilles med bolde. Men manddom kan også være i slowmotion at smyge sig ned i et par uldsokker som en lille sexkilling. Uf!

Den skæve komik akkompagneres af  sangeren Alice Carreri og musikeren Rune Kaagaard. “M.I.S. – Natten Lang” er sjov og festlig og slutter af i røg og damp, med en guddommelig afstlutning.

Du kan læse mere om Don Gun på deres hjemmeside her.

FOTO: Christoffer Brekne

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere