Kulturshot

Kulturshot er lukket og takker for mange gode år i kulturbranchen. Du kan stadig læse de tidligere anmeldelser her på bloggen. For kontakt med redaktøren skriv til idafredericia@gmail.com


Et kulturshot om dagen holder lægen væk

Kultushot er en blog som anbefaler kulturshots i hverdagen i form af teater, performances, musikteater, danseforestillinger og anden scenekunst.

Kulturshots tilbyder hotshots, jellyshots, goneshots og gode regulære shots fra kanyle leveret på teaterscener rundt omkring i landet.

Med blot ét enkelt shot om dagen kan du forbedre din livskvalitet, smile, græde og føle mere, få et bedre helbred og dermed holde lægen væk.

Kulturshot ønsker at gøre teatret mere  tilgængeligt for det yngre kulturinteresserede publikum. På trods af at de unge er storforbrugere af kultur, koncerter, film og mode gemmer de teatret til ”særlige” og mere ”højtidlige” lejligheder med familie eller kæreste.

Det synes kulturshot er ærgerligt, da der er mange gode vedkommende forestillinger, som unge snyder sig selv for i hverdagen.

Kulturshot vil skrive underholdende og vedkommende anbefalinger med kant, af aktuelle forestillinger, store som små, på professionelle teatre og  i undergrunden. Kulturshot.dk vil være først med anmeldelser af aktuelle forestillinger og dække de fleste af de københavnske scener.

God læselyst!
Kulturshots anmeldere er unge med faglig og praktisk baggrund indenfor teater, dans og kommunikation. Du kan læse om kulturshots anmeldere i fanen til højre.
Har du selv lyst til at anmelde teater eller skrive blogindlæg er du velkommen til at kontakte Kulturshot.
Kulturshot administreres af Ida Fredericia som er uddannet BA Teatervidenskab og KA Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet, samt tillægsuddannelsen i journalistisk formidling fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX).
KONTAKT KULTURSHOT PÅ: kulturshot@kulturshot.dk