Sidste Stop: Det Ovale Rum gæster Drone i immersiv lyd-walk

Som en del af kulturfestivalen, 24 Dage Med Kultur, omdanner Det Ovale Rum Drone til et transmedielt univers, hvor du har mulighed for at indtræde i en fortælling og mærke lydkunst bevæge sig direkte ud af hørebøfferne.

 

‘Sidste Stop’ er en stedsspecifik, performativ lydinstallation hvor hel ny teknologi og erotiske podcast smelter sammen i en oplevelse du med garanti aldrig har oplevet lignende.

imageDet Ovale Rum står bag podcastet ”Puderummet”, hvor de producerer og udgiver erotisk fortællinger. Nu bevæger de sig ud i den mere håndgribelige verden for at forene lyd, billeder, kroppe, materialer og teknologi.

I denne omgang sker det på Drone, hvor publikum gennem teknologiske virkemidler og egne telefoner får muligheden for, ved deres fysiske bevægelser, at styre fortællingens kronologi samt opleve, hvorledes fortællingen vækkes til live gennem performative og scenografiske virkemidler.
Så hvis din fredag ikke står i julefrokostens tegn, vil vi herfra varmt anbefale denne pirrende begivenhed at lune sig lidt på.

Arrangementet finder sted fredag d. 9. December kl. 19.00-24.00. Det koster 30 kroner i døren som giver adgang til Drone hele natten. Overskuddet går til Mandecentret, et rådgivnings- og krisecenter for mænd.

Du kan læse mere om eventet på Facebook her.

Af: Camilla Kold Andersen

Vær den første til at kommentere