Growinsane går amok i december

I dag starter Grows nye festival Growinsane! En ny ung festival for scenekunst og meget andet, og et tiltrængt pusterum for alt julespektaklet.

 

growinsaneGrowisane er en 7 dages festival på Teater Grob, hvor hver ny dag har et helt nyt tema; Kærlighedsdag, Realismedag og selvfølgelig Festdag.
For kun 50kr kan du få et festival badge, der giver adgang til alle festivalens 7 dage, der er spækket med oplevelser.

En ikke-julet festival i december er temmelig tiltrængt. Growinsane har lagt et alsidigt program med både forestillinger, koncert og digtoplæsning, der i den grad taler ind i Grows ånd og målgruppe.

Der er nok at vælge imellem, derfor guider Kulturshot dig til 3 ting, vi ikke synes, du skal gå glip af.

 

Kærlighedsministeriet – 15. december kl. 20 – Kærlighedsdag

Den prisvindende forestilling om reformeringen af parforholdet hev for nylig en publikumsprisen ind på Scenoskop festivalen, og nu har du mulighed for at se forestillingen igen for en enkel aften på Growinsane. I Kærlighedsministeriet har staten indført en ny reform, der trækker kærligheden ind i vækstsystemet. Nu skal kærligheden effektiviseres, så vi kan mindske risikoen for hjertesorger og afvisning og få meget mere ud af hinanden. En Orweliansk satire og en kritik af bureaukratiet skrevet af kompagniet Nonsens.
Når du forbi teatret lidt tidligere, kan du også nå at opleve dokumentarfilmen “Min Far Forfra.”

 

SKAM sæsonafslutning – 16. december kl. 20 – Nordisk dag

Kunne kærligheden effektiviseres og kærestesorger udryddes, ville serien SKAM nok ikke være blevet så stor en succes. Sådan forholder det sig ‘heldigvis’ ikke. Growinsane inviterer til sæsonafslutning på den episke ungdomsserie, som forhåbentligt afslører om Isak og Even får hinanden til slut. Hvis du vil dele din fandom med andre SKAM-entusiaster, anbefaler vi at du tager forbi Grob på fredag. OBS: der er begrænsede pladser, så skynd dig at skaf en billet!

 

Lip Sync Battle – 17. december kl 20 – Festdag

Du så det hos Jimmy Fallon, du så det på Det Kongelige Teater og nu kommer Lip Sync Battle også til Teater Grob, på festdagen på lørdag. Har du en drøm om at udleve din indre Beyonce, eller give din homage til Prince så er Lip Sync Battle noget for dig. Vi glæder os til at se kreative fortolkninger, sprøde dansetrin og masser af indlevelse.

 

Vi glæder os til at se, hvordan festivalen forløber. Du kan læse mere om Growinsane og se hele programmet her.

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere