November – det skal du se!

Inden juleforestillingerne sniger sig ind på dine aftenprogrammer, er der masser af gode forestillinger at glæde sig til. Kulturshot anbefaler tre november-premierer, som vi selv er ret spændte på at se!

 

“No Planet B” på Husets Teater

999“Verden står ved et vendepunkt. Vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og vi er den sidste generation, der kan gøre noget ved den.”
(Barak Obama)

No Planet B handler om klodens aktuelle klimasituation, og blander traditionelt dramatisk teater med performance-lecture og stand-up. Jeg har ledt efter de forestillinger der behandler klimaklisen, og har endelig fundet én. Må der komme mange flere!

“No Planet B” spiller på d. 20. november – 12. december. Læs mere her.

 

“Sommeren uden mænd” på Republique

Det er et hit at dramatisere litterære værker, og åbenbart super hot at dramatisere forfatteren Siri Hustvedts romaner. Mungo Park gjorde det tidligere på året med “The Blazing World” og nu gør Teater Republique det med “Sommeren uden mænd”.

“Sommeren uden mænd” handler om Mia som bliver forladt af sin mand efter 30 års ægteskab, da han falder for en yngre fransk model. Mia tager hjem til sin barndomsby hvor hun får et job som lyrik-lærer for 7 unge studiner. Fortællingen beskriver kvinder i alle aldre, mens mændene blot lurer som skygger.

“Sommeren uden mænd” spiller fra den 31. oktober – 12. december. Læs mere her.

 

“Det Testikelløse Samfund” på Får302

TEkstkeløøseVi bliver ved kvinderne! “Det Testikelløse Samfund” er en satirisk komedie om kvindekampen. 2 kvinder (søster Brøgger og søster Blixen)  planlægger at gennemføre “Det Testikelløse Samfund”, hvor mænd har så lidt indflydelse, og det forbydes at sætte drengebørn i verdenen. En dag banker en mand på døren og vil være med, og det vender hele affæren på hovedet.
Kulturshot tror det bliver både sjovt og tankevækkende.

“Det Testikelløse Samfund” spiller d. 13. – 21. november. Læs mere her.

 

 

Vær den første til at kommentere