HAUT – Københavns nye scene

Endelig får København en helt ny scene, hvor nye frie teatergrupper kan få lov at boltre sig, vokse og udvikle sig.

HAUT vil skabe et frirum i det Københavnske teaterrum, hvor de nye talenter kommer frem i forreste række, og hvor publikum får oplevelser på kanten af det, de tror teater er.

Der vil både være en scene, Black Box, til nyt teater og en bar, White Space, til koncerter og kunstudstillinger. Så kan “det nye” indenfor flere genrer få plads til at gro og udfordre sit publikum, rummene og reglerne. HAUT præsenterer frie grupper, uafhængige kunstnere og iværksættere, og hvis du har en god idé til en performance kan du ansøge om selv at få lov at præsentere den på HAUT.

Den første forestilling som får lov at spille på HAUT bliver den dramatiske musikforestilling “THEN I WAS LIKE“, som fortolker publikums egne historier, med følsom hånd og åbne arme.

Forestillingen spiller d. 11. – 13. september, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du tage til HAUT’s åbningsfest lørdag d. 6. september, hvor de nye lokaler bliver indviet med musik og drinks.

HAUT overtager scenen ”Planeten” i Huset-KBH, som siden 1970’erne har huset teaterfestivaler og præsenteret de nyeste talenter på den danske teaterscene. HAUT bliver et non-profit teater drevet af 8 iværksætter der tilsammen udgør kollektivet HAUT.

Du kan læse mere om Københavns nye scene HAUT på www.hautscene.dk eller følge dem på facebook her, du kan også besøge teateret i virkeligheden på adressen, Rådhusstræde 13.

 

Vær den første til at kommentere