Det Frie Felt afholder årets første teaterfestival

Det Frie Felts FestivalVi har knap nok nået at skrive år 2015, og allerede har vi årets første teaterfestival på plakaten.
Den foregår på teaterøen (jeps, en hel ø med teater!) og er arrangeret af Det Frie Felt.

Det Frie Felt præsenterer avantgardiske og eksperimenterende forestillinger, så du kan se hvad der rør sig i laboratoriet hos nogle af Danmarks mest interessante scenekunstnere!

På festivalen kan du bl.a. leve “Truth or dare” af den Reumertvindende scenograf og instruktør Edward Lloyd Pearce. Her er legen sandhed og konsekvens taget hent til kanten, når skuespillerne legen med ilden og grænserne mellem skuespil og karakter – hvor langt kan man gå før det bliver alvor?

Du kan også opleve Sara Hammings “Whole Body Treatment”, hvor du som eneste tilskuer oplever hele forestillingen på din egen krop, som en patient på en behandlingsklinik. Hvor går grænsen mellem terapi og teater?

Det Frie Felt præsenterer også værker af bl.a. Sarah Armstrong, Xiri Tara Noir og koncert med skuespiller og musiker Zlatko Buric.

Du er garanteret én på opleveren til Det Frie Felts Festival på Teaterøen. Det er denne weekend, 29-31. januar.
Du kan læse mere om festivalen på facebook og Teaterøens hjemmeside og bestille billetter lige her.

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere