Vildskud Teaterfestival

Nye skud på stammenvildskud

Vildskud teaterfestival byder igen velkommen i Husets lokaler i Magstræde hvor du kan opleve det nyeste og friskeste undergrundsteater i København.
Det er 11. gang at festivalen løber af stablen, og i år kan du opleve alt fra danseforestillinger og ny dramatik til teaterkollager og site specific forestillinger.

Festivalen forløber fra d. 13. – 17. august og byder på i alt 15 forskellige forestillinger af nogen af undergrundsteateret fremmeste talentspirer. Der er nok at vælge imellem og noget for enhver smag.

Billige billetter til fede forestilinger

Alle forestillinger koster 60kr pr. billet og kan bestilles over nettet via ticketeasy.dk. Hvis du planlægger at tilbringe en hel dag i Magstræde kan du også købe en dagsbillet til 100kr., og vil du have mest teater for pengene kan du købe et festivalplads, som gælder til alle festivalens dage for kun 200kr.

Programmet byder også på fester, stand-up og artist talk og gårdhaven er, foruden god stemning, billige øl og en masse grønt, altid fyldt med teatermagere og teaterelskere.
Vildskuds hjemmeside kan du læse mere om de enkelte forestillinger, og hvis du ikke kan bestemme dig for hvad du skal se kan du læse Kulturshots anbefaling herunder:

Topskud

Kulturshot har taget sig et grundigt kig på programmet, og vil gerne anbefale stort set alt på festivalen. Alligevel er der et par forestillinger, som springer i øjnene.

“Fabulator” af Teater Circonflex

Teater Circonflex vandt publikumsprisen ved sidste års Vildskudsfestival med forestillingen “Shakespeare Eksperimentet” og den var Kulturshot svært begejstret for! Denne gang er det ikke Shakespeare de er ude efter, men klassiske børnerim og -sange, som de har fået fingre i. I “Fabulatoren” bliver de kendte børneværker præsenteret i “voksen-højde” sådan at det, med deres egne ord, bliver både poetisk, intimt, voksent, barnagtigt, uhyggeligt og mest af alt upassende.
Du kan læse Kulturshots anmeldelse af “Shakespeare Eksperimentet” da den spillede på festivalen “Sneskud” her og læse mere om kompagniet på deres facebookside.

“Ung mands byrde” af Teater I Akt

I denne site specific forestilling bliver du inviteret inden for i en ungekarlehybel hvor 4 drenge deler opture og nedture. Forestillingen foregår i en lejlighed, hvor du får lov til at være fluen på væggen, mens drengene fester i lejligheden og sætter både venskab, ungdomsidealer og seksualitet på spidsen. Det er en unik mulighed for at opleve teater uden for scenerummet. Du kan læse mere om kompagniet på deres facebookside, og har drengene fanget din interresse bør du også tjekke kompagniets anden forestillingen “Glemte du ikk noget?” ud, som også spiller på Vildskudsfestivalen.

 

“Sommerdrenge” af Teatertugt

Teatertugt har lavet en forestilling om sommer, drenge, badebroer, pomfritter og om den spæde seksualitet baseret på digte af Rebecca Bach Lauritsen. Det lyder som en sød og poetisk historie om venskaber, kærlighed, om at vokse op og at vokse fra hinanden. Rosalinde Mynster, som i marts brillierede i monologen “Livsbiografi” om ungdommens ambitioner, relationer og krop er på rollelisten og spiller overfor Signe Hørman Sørensen og Simon Kongsted.
Du kan læse mere om kompagniet på deres hjemmeside her.

 

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere