Love Loop – Director’s Cut

4

Stadig lige afhængig af FB….

Sydhavns Teater, Karen Mindes Kultuhus, 9. – 11. februar

I efteråret 2015 sad Mille Maria Dalsgaard nede i en bunker i forestillingen “Love Loop.” Hun var gået under jorden. Hun var fanget og indelukket og svimlende forelsket i FranzBent, også kendt som “FB”. Nu er hun kommet udenfor, og har fået selvskab af duoen Bombina Bombast på Karen Mindes Kulturhus, i “Love Loop’s” efterfølger; “Love Loop – Directors cut”. Men hun er stadig lige vanvittig.

love loop directors curMille, skuespiller, 35 år, og vanvittig forelsket i FB, er nu blevet til en case i aftenens show “#SMACS”; Social Media Addicts Charity Show. Mille Maria Dalsgaard præsenterer aftenens hovedpersoner, mens Bombina Bombast (Stefan Stanisic og Emma Bexell) filmer og live-klipper det hele. Milles storsmilende ansigt bliver kastet op på bagvæggen, hvor vi kan følge live-showet. “Velkommen til SMACS! Velkommen til jer hjemme i stuerne og til publikum, som er kommer her i aften på Karen Mindes Kulturhus!” udbryder hun og rækker armen ud til publikum, hvor vi sidder ved små borde og får serveret lyserøde bobler, som var vi VIP gæster.

 

“Love Loop – Director’s Cut” nye indput med at inddrage de filmiske tryllekunstnere Bombina Bombast, trækkere nogle interessante referencer til vores selvdyrkelse på de sociale medier

 

“Love Loop – Director’s Cut” genfortæller Milles kærlighedshistorie fra “Love Loop”; Mille er afhængig af FB. Hun er afhængig af opmærksomheden og betænksomheden, likes og privatbeskeder og forslag om at spille candy crush. Hvem kan modstå det? FB er både en vanvittig stalker af en ny kæreste og en social platform, som størstedelen af os bruger hver dag. Og hvad er så mest sindssygt? En mand der ved alt om dig, eller en platform som ved alt om dig?
I “Love Loop – Director’s Cut”, ser vi Milles historie fra en ny vinkel. Karakteren Mille er stadig lige kitchet, selvcentret og hungrende efter opmærksomhed, men denne gang er der nogle, som sætter spørgsmålstegn ved hendes opførsel. Som da en interviewer spørger Mille, ‘om hun ærlig talt ikke synes, at det hele er ret underligt?’, hvortil Mille svarer at ‘når man møder kærligheden, må man gribe den!’

“Love Loop – Director’s Cuts” nye indput med at inddrage de filmiske tryllekunstnere Bombina Bombast, trækkere nogle interessante referencer til vores selvdyrkelse på de sociale medier. Vores behov for at ‘være på’, blive set og blive elsket. For når Mille forelsker sig i FB, forelsker hun sig så ikke også i sig selv? I hvordan hun ser ud på sine profilbilleder, hvem hun er venner med, og hvilke events hun deltager i. På FB kan vi vise den allerbedste side af os selv.
Isolationen som vi oplevede i bunkeren i “Love Loop” er her blevet erstattet af selvdyrkelsen og selvforelskelsen; to sider af vores online-afhængighed. Det har givet et nyt take på historien om den FB-afhængige Mille.

Kulturshot kaster 4 kanyler efter “Love Loop – Director’s Cut.”

Læs mere om Sydhavns Teater og Bombina Bombast og læs Kulturshots anmeldelse af “Love Loop”, som spillede i en bunker i Sydhavnen i efteråret.

FOTO: Lars Grunwald

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere