Det skal du se på CPH:Stage

GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS FESTIVAL!

Cph Stage er 12 dage smækfyldt med teater, dans og performance, og Kulturshot giver her sit bud på, hvad du absolut ikke må gå glip af på dette års festival.

TIME WOKE UP IN DARKNESSCph stage 2015

Samarbejdet mellem Europas førende tegnefilmsskole The Amination Workshop og det internationalt roste teater Carte Blanche resulterer i et nyskabende laboratorium, hvor performere, animatorer, musik og publikum mødes i et poetisk, interaktivt rum. Laboratoriet har åbent 6 timer ad gangen, og det er muligt for deltagerne at blive så længe de vil.

Time woke up in darkness spiller på Teaterøen. Billetter købes her

LORT

Lort spillede for fulde huse tidligere på året, og nu har du en unik mulighed for at se eller gense denne anmelderroste kraftpræstation af Danica Curcic. Monologen handler om jagten efter de forløsende 15 sekunders berømmelse, og har allerede opnået en status som moderne klassiker.

Lort spiller på Husets Teater. Billetter kan købes her

 

BLISS POINT

Bliss Point sparker til vores behov for øjeblikkets tilfredsstillelse og undersøger spørgsmålet: Hvem vinder kampen om magten over vores drifter? Grænserne mellem dans og teater er væk, det moderne forbrugersamfund bliver blotlagt, og humoren får frit spil.

Bliss Point er en det af Det Frie Felts Festival og spiller i Dansehallerne. Billetter købes her

THE LEGEND KAFKA

Kafka og hans værker bliver forenet i en drømmeagtig forestilling, der blander dans og teater. Forestillingen har international premiere på Cph Stage, og du kan opleve 14 skuespillere og dansere på scenen i denne multimediale undersøgelse af den litterære legende.

The Legend Kafka spiller på Republique. Billetter kan købes her

 

PROJEKT LYST #2

Teater Bæst giver et sjældent indblik i sexindustriens inderste med denne en-til-en-performance. Publikum bliver udfordret på deres fordomme, og opfordres til at reflektere over de mange sandheder, og mennesker som gemmer sig bagved den offentlige debat.

Projekt Lyst #2 spiller på det offentlige toilet på Halmtorvet. Mødestedet er krydset mellem Istedgade og Helgolandsgade. Billetter købes her

 

STRANGE DAYS

Virtual reality møder Kathryn Bigelows sci-fi film Strange Days! Bombina Bombast har skabt en 360° oplevelse, der bevæger sig i spændingsfeltet mellem teater og teknik. Du får desuden mulighed for at møde og stille spørgsmål til værkets skabere Emma Bexell og Stefan Stanisic.

Strange Days spiller på Teatergrad. Billetter kan købes her
_______________________________________

Vi ved godt, hvad vi vil se. Hvad med dig?

Jeg er uddannet kandidat i Teatervidenskab og performancestudier på Københavns Universitet, og arbejder freelance som forestillingsleder både i vækstlaget og på de etablerede scener. Jeg holder af teater, der har en skarp visuel profil, og som tør berøre både de store spørgsmål og de helt nære hverdagsemner.

Vær den første til at kommentere