Sneskud – mere varme i vinteren!

“Snedskud” – festival for uafhængigt teater

HusetKBH, 27. og 28. februar, fri entré, men husk at bestil billet!

I næste uge løber teaterfestivalen “Snedskud” af stablen. “Snedskud” er “Vildskuds” lillebror som foregår hver sommer i august. Ligesom på “Vildskud” kan du på “Sneskud” se en masse dejligt upcoming teater og performancekunst – kort sagt; det bedste fra vækstlaget, og så er det ovenikøbet gratis!

 

“Sneskud” er også en af de festivaler hvor man rent faktisk kan nå at se det meste af programmet, så hvis du er klar på en weekend i teatrets tegn, skal du tage på “Sneskud”.

Hvis du kun har tid til at se enkelte forestillinger, så frygt ej! Kulturshot guider til hvilke forestillinger du ikke må gå glip af.sneskud

 

One Size Fits All

27. februar kl. 17.00, 28. februar kl. 18.30

En vaskeægte performance lecture baseret på et speciale om kroppens plads i samfundet og den politiske arena. Performance lecturen spørger hvordan en krop, der ikke kan genkendes i det politiske rum, overhovedet kan få en stemme dér? Og hvordan det at gøre noget helt forkert, kan være helt rigtigt.

 

Fabulator

27. februar kl. 20.00, 28. februar kl. 13.30, kompagniet Circonflex

Circonflex har før imponeret Kulturshot, ikke mindst med forestillingen “Shakespeare eksperimentet“, som spillede på “Vildskud” i 2014. I “Fabulator” bliver de kendte børneværker præsenteret i “voksen-højde” sådan at det, med deres egne ord, bliver både poetisk, intimt, voksent, barnagtigt, uhyggeligt og mest af alt upassende.

 

Ligeglad

27. februar kl. 20.30, 28. februar kl. 15.00, kompagniet TeaterKaksi

Er du på dagpenge? Frygter du at blive det? Eller kan du heller ikke få mening ud af dagpengesystemet? TeaterKaksi har lavet en guide til dagpengeland; en tragikomisk forestilling om at føle sig overflødig og om at vente…. og vente…. og vente lidt mere.
“Ligeglad” vandt Quongafest 2014 og Ryslinge højskoles udviklingspris.

 

Du kan læse mere om festivalen “Sneskud” på “Vildskuds” hjemmeside eller deres facebookprofil, hvor du også kan se det fulde program og bestille billetter.

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere