Oktober – det skal du se!

Det stormer og blæser og er ret ud sagt pisse koldt. Skynd dig ind i teatersalene. Der er masser at komme efter  i slutningen af oktober!

 

“Works at Work: Duo Works” – Festival på Dansehallerne

WorksAtWork©Kazuyuki-MatsumotoSidste år præsenterede den internationale festival “Works at Work” soloforestillinger, så det er selvsagt, at festivalen, på dens andet leveår, selvfølgelig på præsenterer duetter. Denne gang fokuserer værkerne på fokus på det relationelle – i skabelsen af værker og som mellemmenneskelig og kulturel erfaring.

Works at Work spiller fra d. 28. – 31. oktober. Læs mere på Dansehallernes hjemmeside her.

 

“Love Loop” på Sydhavn Teater

“Love Loop” bliver åbningsforestillingen på Sydhavn Teaters nye intime scene DÆKNINGSGRAV 607V. Som navnet indikerer ligger scenen i en gammel bunker fra 50’erne. Her er der kun plads til 15 mennesker af gangen, så det bliver ekstremt tæt når Sydhavn Teater åbner dørene til “Love Loop” – en fortælling om den 30’something skuespiller Mille, som lever i et sundhedsfarligt parforhold. Men også en fortælling om de sociale medier, som lægger op til både væmmelse og fascination.

Forestillingen spiller d. 28-31. oktober. Læs mere her.

 

“Menneskedyret”, Det Røde Rum, Det Kongelige Teater

menneskedyet

Det altid skønne hold fra Det Røde Rum præsenterer denne gang en iscenesættelse af Franz Kafkas sære dyrebeskrivelser; En hund undrer sig over sig iboende drift til altid at løbe væk og en mulvarp lukker sig inde for at beskytte sig mod fremmede. Skellet mellem menneske og dyr ophører i denne nye opsætning af den Reumert-belagte instruktør Elisa Kragerup.

“Menneskedyret” spiller fra d. 10. oktober – 23. januar. Læs mere her.

Foto: Kazuyuki Matsumoto

Vær den første til at kommentere