LODHO PERFORMS TOM WAITS

Mørk midnatsstemning man har lyst til at blive længe i

Republique, Lodho 24. oktober – 4. november

LODHO performs Tom Waits formår at skabe et lækkert dysters univers, baseret på Tom Waits forskellige karakterer og facetter.
Dygtige musikere på hjemmelavede instrumenter, giver publikum en fornemmelse af at være trådt ind på en undergrunds natklub, i USA i 50’erne.
Forestillingen har mange fantasifulde elementer, som dog kunne blive taget længere ud, især med henblik på at komme dybere i karaktererne, som forbliver charmerende, men overfladiske.
Man kunne have udfordret sangene mere, men også flere steder holdt sig til et mere enkelt formsprog. Det bliver hurtig meget rodet.
Alt i alt godt leveret og performet, dog kunne der rydes ud i mange af virkemidlerne og skabt et mere udfordrende lyd univers.

Læs mere om forestillingen på Republiques hjemmeside

Anmeldt af: Ida Fredericia

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere