Det Kolde Bord

“Det Kolde Bord” besøger i denne weekend Københavns Musikteater og præsenterer dugfriske forestillinger.

4 dramatikere og instruktører har hver fået 4 skuespillere at lege med. Dog er der kun 48 timer (og en hel del benspænd) til at skabe en forestilling hver, som bliver præsenteret nu på lørdag på Københavns Musikteater.

Det hele centreres om det scenografiske hovedelement; “Det Kolde Bord”. Hvad der står på menuen må du vente med at få at se til d. 13. september.

“Det Kolde Bord” har kørt siden 2011 og spillet på Teater Grob, Husets Teater, Teater Momentum, Off The Record på Teatret Svalegangen, Planeten (Huset-KBH) og Sarpsborg Scene (Norge). Konceptet er en tilbagevendende begivenhed, som har markeret sig stærkt i den Københavnske kulturkalender. Det er 15.gang at du kan opleve “Det Kolde Bord” – Hvis du ikke har set det endnu, er det bare at komme afsted. Har du set det før, er det et glædelig “gensyn” med et gammelt koncept, men et møde med et  splinter nyt og friskt værk. Ingen ved endnu hvad der skal ske, heller ikke de medvirkende.

Du kan læse mere om forestillingen på Københavns Musikteater hjemmeside her.

Jeg er uddannet BA i Teatervidenskab med Dansevidenskab som bifag, samt MA i Moderne Kultur og Kulturformidling med bifag hos tillægsuddannelsen i Journalistisk formidling fra DMJX/Aarhus universitet. Jeg har arbejdet både bag, foran og på scenen som bl.a. producent, formidler og performer og har derfor en god forståelse for alle elementerne i en teaterproduktion. Jeg er redaktør på bloggen og til tider anmelder. Jeg er vild med eksperimenterende forestillinger f.eks. site specific forestillinger, totalforestillinger og sanseteater a la Teatro de los Sentidos, men jeg holder også af den gode historie så længe den er godt fortalt og skaber magiske øjeblikke.

Vær den første til at kommentere