Teater i efterårsferien

Så er det blevet koldt og regnfuldt, bladene er ved at skifte farve og mange har taget sig en velfortjent pause og holder efterårsferie. Men ikke teatrene! De står på den anden enden, for at  tilbyde lækre teateroplevelser til dig og hele din familie.

“Uppercut Danseteaters Minifestival” i Dansekapellet

På Dansekapellet i Bispebjerg kan du fra mandag d. 13. oktober opleve kompagniet Uppercut’s helt egen minifestival hvor der præsenteres forestillinger for hele familien. Der er både break dance, fysisk teater og moderne dans.
På festivalen kan du opleve den fabulerende forestilling “En kort en lang”, break dance  forestillingen”Twins” og den svimlende “I am”.
Efter forestillingerne kan du med fordel tage en gåtur i Dansekapellets baghave (bedre kendt som Bispebjerg Kirkegård) og se træerne skifte farve i det klare efterår.

Mandag d. 13. oktober til søndag d. 19. oktober. Forestillingerne spiller enten kl. 9.30 eller kl. 14. Du kan læse mere om festivalen om Dansekapellets hjemmeside her.

“Platons Hule” af Teater Hund i København om omegn

Teater Hund er tager på tur rundt omkring i Københavnsområdet med børneteater-forestillingen “Platons Hule”. Forestillingen er en genfortolkning af filosoffen Platons hulelignelse. Den henvender sig til de 5-12 årige unger og handler om søstrene Anne og Anne som lever trygt i deres egen huleverden, med TV som eneste vindue. Trygheden bliver da brudt da de en dag anskaffer sig et barn, for at komme med i deres yndlingsprogram.

Forestillingen spiller fra onsdag d. 15. – søndag d. 19. oktober i bl.a. Vanløse, Nørrebro, Klampenborg og Roskilde. Du kan læse mere om forestillingen og se spilleplanen her.

Der er også meget andet godt i efterårsferien, bl.a. “Den Røde Ballon” på Dansehallerne, “Kom Bamse nu baletter vi” på Gamle Scene (Det Kgl. Teater), “Den utrolige historie om den kæmpestore pære” på Det Røde Rum (Det Kgl. Teater) og halloween show hver dag i Tivoli.

Vær den første til at kommentere